b design kamini slide1

slide posebna ponuda peci na pelet

b design kamini slide2

b design kamini slide3

  Kamini B design

  Vođeni željama klijenta, izgledom i osobitostima interijera, spajamo toplinu i dizajn u jedinstvenu cjelinu izradom individualiziranih B design kamina od projekta do loženja prve vatre.

  Roštilji B design

  Pravi smo gurmani, jeste li i  vi?
  Pripremite nezaboravan gurmanski užitak sebi i drugima u B design roštiljima izrađenima baš za vas od kvalitetnih i postojanih materijala.

   

  Peći na drva

  Pomno odabrani partneri iz domene proizvodnje peći na drva olakšavaju nam savjetovanje i sugeriranje u odabiru grijaćeg tijela po mjeri svakog klijenta.

   

  Peći na pelet

  Veći komfor korištenja, samostalno paljenje i gašenje, visoki stupanj energetske iskoristivosti neke su od prednosti koje peći na pelete čine pogodnim izborom za grijanje stambenih i/ili poslovnih prostora.

   

  Peći na pelet

  Osnova svakog unutarnjeg kamina. Kod ložišta imamo spoj kvalitete i dizajna čime se osigurava efikasno grijanje budućeg doma.

  Posjetite nas na Facebooku-u

  Facebook Kamini B design - Novi Marof

  Posebna ponuda peći na pelet

  Posebna ponuda peći na pelet

  Potražite :

  Kontakt :

  B design, obrt za uređenje
  Varaždinska 88 Novi Marof 42220 Hrvatska
  Telefon: +385 (0)42 631 166 (ograničeno zbog terenskih obaveza)
  Mobitel: +385 (0)91 761 30 70
  http://www.b-design.hr

  WiFi Termostat

  wifi termostat bezicni

  Usluga ugradnje WiFi temostata na ambijentalne i kotlovničke peći na pelet za centralno grijanje. Racionalizira potrošnju peleta i daje novu dimenziju grijanja sa peletom.

  Postavite pitanje za regulaciju svoje peći...

  Sigurnost stakla

  usluga ugradnje vatrootpornog stakla 1

  Ugradnja kaljenog stakla ispod peći. Mogućnost dimenzija i obrade po MJERI u debljinama 8 i 10 mm. Za sigurnost Vašeg doma sa ugradnjom stakla spriječavate moguću nezgodu, osiguravate garanciju peći te vizualno obogaćujete svoj dom.

  Servis peći i boilera

  servis peci na pelet

  Održavanje i servis zračnih peći i boilera za centralno grijanje na pelet. Cijena servisa ambijentalne zračne peći iznosi 350,00 kn. Za ostale peći i modele pošaljite upit kako bismo Vam izradili ponudu zavisno Vašoj situaciji ...

  Montaža peći

  montaza peci na pelet

  Dobava i montaža peći na pelet sa dimovodnim materijalom. Puštanje u pogon CentroPelet peći te osiguran servis i održavanje peći - CentroPelet, Extraflame, Sole, Artel, Metel, Krone, Eva Calor ...

  o nama b design kaminiOK, sada bi trebali nešto reći o sebi…


  Iako na početku  putovanja imamo pokoji kilometar u nogama, ali brojkama vas nećemo zamarati ;).
  B design tim jesu Božidar i Draženka. Partneri u dobru i zlu, privatno i poslovno, vođeni željom za promjenom, za drugačijim. Nipošto lako, a svakako ne nemoguće.
  “Be The Change That You Wish To See In The World”
  Mahatma Gandhi
  B design čine i svi naši suradnici. Bili oni „one man band“ ili „ cijeli orkestar“ jednako smo im zahvalni na svom trudu, podršci pa i na zezovima jer iz njih najviše i učimo. Naučili smo kako zadovoljiti, ne vaše potrebe, nego želje. Jer B design ujedinjuje profinjen, zaigran, komforan, kreativan, a i praktičan način življenja u vlastitim kvadratima. Gdje dolazimo do vas, perjanice našega postojanja. Svaki naš klijent je NAJVEĆI klijent i u datom trenutku centar našeg stvaralačkog svemira. Obožavamo ideje provoditi u djelo, a više od svega volimo sretne klijente!

  To smo mi, B design, vaš ključ do savršene topline u domu.
   
  Realizirani projekti izravni su pokretač unapređenja naših znanja i vještina stoga proizvodi za grijanje koji postaju sve ekonomičniji, funkcionalniji, automatiziraniji, jednom riječju sofisticiraniji bude našu želju za praćenjem najnovijih trendova, istraživanje i učenje o njima kako bi vam, pružali najbolje moguće rješenje sa naglaskom na iskoristivost energije i ekonomičnost grijanja. Spojem našeg znanja i predanosti, vaših želja i vizija, ukomponirano dizajnom i kvalitetom  zajedničkom sinergijom stvaramo toplije i ugodnije domove.  
  Niste sigurni što želite, zovite nas, mail-ajte rado ćemo vas saslušati, sugerirati, predložiti, uputiti. Dobro, možda će nam za odgovor trebati dan, dva, ali ne zato što vas ignoriramo nego jer tražimo najbolje rješenje za vas. Ne možete si predočiti o čemu vam pričamo, nema frke, 3D vizualizacija riješiti će sve vaše nedoumice, iako postoji mogućnost da vas cijela stvar još više zbuni, ali ni u tome trenutku niste sami, s vama prolazimo sve do zadovoljnog osmjeha na vašem licu.

   

  kontakt B design

  Contact & Information

  •   Information/Sale. +385(0)42 631 166   •   Technical office. +385(0)91 761 30 70   •   Mail. info@b-design.hr   •

  Open