B design - kamini, dekorativne obloge, roštilji, peći i ložišta na drva & pelet

Ložišta - SCHMID

SCHMID ložišta - Centralno grijanje

Vatra i voda - dva elementa koja su u prirodi kontradiktorna, sistemom centralnog grijanja oni postaju visokoučinkoviti način grijanja vašeg doma. Na temelju serije EKKO i LINA u ponudi su modeli koji su spremni na spajanje na sistem centralnog grijanja.
Shema sistema centralnog grijanja sa kaminom "Kamineinsatz-Kesselgerät"

Shema sistema centralnog grijanja sa dodatkom na ložište "Kamineinsatz mit Heizwasser-Aufsatzregister"

 

 

 

Model ložišta Širina dovratnika (cm)

Visina vratiju
(cm)

Nominalna snaga PDF
67 51 14,5 Tehnički podaci
67 51 14,5 Tehnički podaci
73 63 14,9 Tehnički podaci
73 63 14,9 Tehnički podaci
Model ložišta Širina dovratnika (cm) Visina vratiju
(cm)
Nominalna snaga PDF
67 51 14,9 Tehnički podaci
67 51 14,9 Tehnički podaci
67 51 14,9 Tehnički podaci
67 51 14,9 Tehnički podaci

 

Brošura PDF za centralno grijanje sa kaminom -  "Schmid Wassertechnik"

trebate kamin ?

ako trebate kamin u domu, mi znamo riješenje...

kontaktirajte nas :

pošaljite nam okvirne želje vašeg kamina i uređenja interijera, pitanja i nejasnoće.

design rješenja:

na osnovu posjeta i činjenica, te vaših želja izradit ćemo optimalno, funcionalno i dizajnersko riješenje unutarnjeg kamina

izrada i montaža:

kad dobijete riješenje, ukoliko se odlučite za kupnju proces proizvodnje sve do dostave i montaže odvija se u roku od 10-15 radnih dana.

Kamini B design - Doživite TOPLINU!

Sva prava prodražana (c) B design. Svako korištenje www.b-design.hr podložno je niže navedenim uvjetima. Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog nevedenog ograničenja prava. Nije dopušteno javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili njihovog dijela te odabir i usklađivanje njihovog sadržaja bez izričitog pisanog dopuštenja B design-a i drugih vlasnika autorskih prava. Osim ako je drukčije navedeno, autorska prava, oznake robnih marki, prava na baze podataka i ostala prava na intelektualno vlasništvo za sav sadržaj i materijale na Internet stranici (uključujući, bez ograničenja, fotografije i grafičke slike) vlasnička su prava B design-a ili njenih davatelja licenci. Ako prekršite bilo koji od ovih Uvjeta vaša dozvola za korištenje Internet stranice automatski se prekida i morate odmah uništiti sve preuzete ili ispisane izvatke s Internet stranice.
Designed by olwebdesign.com