B design - kamini, dekorativne obloge, roštilji, peći i ložišta na drva & pelet

O kaminima

Quartz deko cigla

Termokamin za centralno grijanje 14 kW cijena 13.800,00 knDekorativna cigla sa površinom quartz pijeska.

Površina dekorativne cigle odaje rustikalnost sa finim svjetlucavim quartznim pijeskom, te takva površina cigle svakako daje interijeru posebnu toplinu. Igra svijetla dočarava svu prirodnost i toplinu dekora stare cigle.

Opširnije:Quartz deko cigla

Uređenje vinskog podruma

Uređenje vinskog podruma u staru ciglu. Oblaganje zidova dekorativnom oblogom stare cigle serija MONNA vrlo lako možete dobiti tradicionalni rustikalni ambijent.

Dimenzije dekorativne obloge su cijele cigle cca 29x7 cm te polovice cca 14x7cm. Boje dekorativne cigle u ponudi su : crvena, old brick, sivo crna, bež, bež smeđa.

Opširnije:Uređenje vinskog podruma

Unutarnji kamini na pelet

Unutarnji kamini na peletIzrada obloga za unutarnje kamina sa ložištima na pelet PO MJERI.

Ako niste u mogućnosti dobavljati drva i skladištiti ih da budu suha, boriti se sa pepelom i čađom, a želite doživljaj topline na drva, vidjeti vatru i osjetiti toplinu koja nastaje izgaranjem drveta, za Vas odluka je jednostavna - UNUTARNJI KAMIN NA PELET.

Ugradbena ložišta na pelet Talijanskog proizvođača Artel visoke kvalitete, namjenjena za ugradnju u kamine. Ako imate postojeći otvoreni kamin ili želite novi kamin jednostavnost ugradnje ložišta na pelet daje Vam maksimalnu iskoristivost i ekonomičnost kod grijanja.

Opširnije:Unutarnji kamini na pelet

Centralno grijanje na pelet

Termokamin za centralno grijanje 14 kW cijena 13.800,00 knCentralno grijanje na pelet sa Termo pećima vrhunske kvalitete proizvođača ARTEL - METEL.

Peći na pelet za centralno grijanje :

  • ispuh toplog zraka
  • daljinski upravljač
  • turbolator sa poluautomatskim čišćenjem
  • veliki spremnik za pelet
  • velika površina izmjenjivača topline
  • integrirana ekspanziona posuda i pumpa
  • integrirana sigurnosna grupa
  • mogućnost programiranja
  • iskoristivost 95%
  • porijeklo EU

Dostupne u bojama : boja pijeska, crna, bordo

Opširnije:Centralno grijanje na pelet

Servis unutarnjih kamina i ložišta

Prilikom kupnje kamina, ložišta ili peći na drva ili pelet rijetko ste informirani da se svi ti proizvodi moraju redovito održavati ili servisirati kako bi produžili njihov vijek trajanja, kako bi njihova iskoristivost i funkcionalnost bila zadovoljavajuća.

S obzirom na tržište i razne majstore što se upuštaju u izradu unutarnjih kamina i izvođenje raznih zahvata uređenja kod grijanja što proizlaze svakakvim rezultatima, B design dugogodišnjim iskustvom razvio je tim servisera kako bi Vam mogli omogućiti održavanje unutarnjih kamina i ložišta, te ukoliko imate problema sa dimljenjem kamina, dotrajalim brtvilima, ispucanim šamotima, nemogućnost tehničke podrške trgovca koji Vam je prodao ložište, pružamo analizu postojećeg stanja sa potrebnim radnjama kako bi osposobili svoj kamin i uživali u toplini doma.

Opširnije:Servis unutarnjih kamina i ložišta

Peć na pelet ELITE S

Peć na pelet ELITE S 7,5 kWNa adresi prodajnog mjesta od sad možete pogledati peć na pelet proizvođača ARTEL model ELITE S u radu.
Peć na pelet ELITE S razvija snagu od 3,16 - 6,76 kW, a globalno snaga iznosi 7,35 kW što je dostatno za grijanje prostora od 70 m2. Izložena je peć u boji bijelog dima, a dostupna je još u  sivoj, crvenoj i crnoj boji. Kapacitet spremnika iznosi 17 kg, a potrošnja peleta 0,7 - 1,5 kg/h. Autonomija rada je od 11-25 sati. Težina same peći je 87 kg.
Svakako valja naglasiti i vrlo visoku iskoristivost peći koja se kreće od 91,94 - 94,51%. Izrada ovog modela po samome dizajnu prednjači sa vrhunskom izvedbom, te duplim staklom koje omogućava veću sigurnost i optimalniju vidljivost vatre.

Opširnije:Peć na pelet ELITE S

Prirodni DEKO kamen

B design svoj asortiman proizvoda nadopunio je i sa prirodnim dekorativnim kamenom. Više boja i uzoraka prirodnog dekorativnog kamena možete lako uklopiti u svoj interijer ili eksterijer.
Lako postavljanje prirodnog kamena omogućava što je lijepljen u ploče dimenzija 60x15 cm. Podloga za postavljanje treba biti čista, a u protivnome potrebno je prije samoga lijepljenja ploča kamena ukloniti sve nečistoće sa podloge. Prije postavljanja na podlogu bi bilo poželjno nanijeti GRUND emulziju kako bi ljepilo što bolje prionulo za površinu na koju se postavlja kamen. Za lijepljenje najpoželjnije je koristiti flexibilno ljepilo kako bi dekorativni kamen dugotrajno krasio vaš prostor.

Opširnije:Prirodni DEKO kamen

Nova Deko CIGLA

Rustikalna dekorativna oblogaPredstavljamo novu seriju dekorativne obloge - imitacija stare cigle za interijer i eksterijer. Prljavo bijela boja cigle daje mogućnost da uredite interijer sa dozom šarma i topline. Mogućnost kombinacije zemljano smeđe boje također daje veliku mogućnost uklapanja kako nove tako i već postojeće interijere.

Redovna cijena nove serije Deko cigle: 169,00 kn/m2, a za gotovinsko plaćanje m2 iznosi svega 149,00 kn.

Opširnije:Nova Deko CIGLA

trebate kamin ?

ako trebate kamin u domu, mi znamo riješenje...

kontaktirajte nas :

pošaljite nam okvirne želje vašeg kamina i uređenja interijera, pitanja i nejasnoće.

design rješenja:

na osnovu posjeta i činjenica, te vaših želja izradit ćemo optimalno, funcionalno i dizajnersko riješenje unutarnjeg kamina

izrada i montaža:

kad dobijete riješenje, ukoliko se odlučite za kupnju proces proizvodnje sve do dostave i montaže odvija se u roku od 10-15 radnih dana.

Kamini B design - Doživite TOPLINU!

Sva prava prodražana (c) B design. Svako korištenje www.b-design.hr podložno je niže navedenim uvjetima. Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog nevedenog ograničenja prava. Nije dopušteno javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili njihovog dijela te odabir i usklađivanje njihovog sadržaja bez izričitog pisanog dopuštenja B design-a i drugih vlasnika autorskih prava. Osim ako je drukčije navedeno, autorska prava, oznake robnih marki, prava na baze podataka i ostala prava na intelektualno vlasništvo za sav sadržaj i materijale na Internet stranici (uključujući, bez ograničenja, fotografije i grafičke slike) vlasnička su prava B design-a ili njenih davatelja licenci. Ako prekršite bilo koji od ovih Uvjeta vaša dozvola za korištenje Internet stranice automatski se prekida i morate odmah uništiti sve preuzete ili ispisane izvatke s Internet stranice.
Designed by olwebdesign.com