B design - kamini, dekorativne obloge, roštilji, peći i ložišta na drva & pelet

Dekorativne obloge

 • Dekorativna cigla Bella

  Dekorativna cigla za podove, terase, vrtne staze, škarpeDekorativna obloga namjenjena za podove i zidove. Upotrebljava se za vanjske i unutarnje površine. Mogućnost kombinacija boja i postavljanja su različite zbog dimenzija ciglica, te samim time oblikujete finalni izgled postavljenih površina sa dekorativnom oblogom stare cigle iz serije obloge Bella.

  - zidna obloga - za interijer i eksterijer - više boja u ponudi - mogućnost kombinacije

  Broj članka:
  2
 • Dekorativna cigla Dinna

  uska dekorativna cigla elegantnog izgleda u više boja, crvena, sivo crna. prljavo bijelaDekorativna obloga namjenjena za zidove. Upotrebljava se za vanjske i unutarnje površine. Mogućnost kombinacija boja i postavljanja su različite zbog dimenzija ciglica, te samim time oblikujete finalni izgled postavljenih površina sa dekorativnom oblogom stare cigle iz serije obloge Dinna. Ladanjski stil koji oduvijek želite u Vašem domu.
  - zidna obloga - za interijer i eksterijer - više boja u ponudi - mogućnost kombinacije

  Broj članka:
  4
 • Dekorativna cigla Monna

  Dekorativna stara cigla formata 29x7cm za interijer i eksterijerDekorativna obloga namjenjena za zidove. Upotrebljava se za vanjske i unutarnje površine. Mogućnost kombinacija boja i postavljanja su različite zbog dimenzija ciglica koje su rustikalnog izgleda, te samim time oblikujete finalni izgled postavljenih površina sa dekorativnom oblogom stare cigle iz serije obloge Monna.

  - zidna obloga - za interijer i eksterijer - više boja u ponudi - mogućnost kombinacije

  Broj članka:
  3
 • Dekorativna cigla Stella

  Dekorativna cigla Stella 22x5 cm u različitim tonovima bojaDekorativna obloga namjenjena za zidove. Upotrebljava se za vanjske i unutarnje površine. Mogućnost kombinacija boja i postavljanja su različite zbog dimenzija ciglica koje su rustikalnog izgleda, te samim time oblikujete finalni izgled postavljenih površina sa dekorativnom oblogom stare cigle iz serije obloge Stella.

  - zidna obloga - za interijer i eksterijer - više boja u ponudi - mogućnost kombinacija

  Broj članka:
  3
 • Imitacija drva Stepp

  Dekorativna imitacija drva za podove, terase, vrtne stazeDekorativna obloga imitacija drvenih daski namjenjena za pretežno za podove. Upotrebljava se za vanjske i unutarnje površine. Mogućnost kombinacija dimenzija daju uzorak drvene podloge - seljačkog poda. debljina obloge je u prosjeku 4 cm debljine i postavlja se ili na dobro pripremljenu šljunčanu podlogu ili betonsku podlogu.

  - podna obloga - za interijer i eksterijer - mogućnost kombinacija

  Broj članka:
  1

trebate kamin ?

ako trebate kamin u domu, mi znamo riješenje...

kontaktirajte nas :

pošaljite nam okvirne želje vašeg kamina i uređenja interijera, pitanja i nejasnoće.

design rješenja:

na osnovu posjeta i činjenica, te vaših želja izradit ćemo optimalno, funcionalno i dizajnersko riješenje unutarnjeg kamina

izrada i montaža:

kad dobijete riješenje, ukoliko se odlučite za kupnju proces proizvodnje sve do dostave i montaže odvija se u roku od 10-15 radnih dana.

Kamini B design - Doživite TOPLINU!

Sva prava prodražana (c) B design. Svako korištenje www.b-design.hr podložno je niže navedenim uvjetima. Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog nevedenog ograničenja prava. Nije dopušteno javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili njihovog dijela te odabir i usklađivanje njihovog sadržaja bez izričitog pisanog dopuštenja B design-a i drugih vlasnika autorskih prava. Osim ako je drukčije navedeno, autorska prava, oznake robnih marki, prava na baze podataka i ostala prava na intelektualno vlasništvo za sav sadržaj i materijale na Internet stranici (uključujući, bez ograničenja, fotografije i grafičke slike) vlasnička su prava B design-a ili njenih davatelja licenci. Ako prekršite bilo koji od ovih Uvjeta vaša dozvola za korištenje Internet stranice automatski se prekida i morate odmah uništiti sve preuzete ili ispisane izvatke s Internet stranice.
Designed by olwebdesign.com